Webáruházunkról

borfutar.com, webáruház és borfutár szolgáltatás.

Személyesen kóstolt és kiválasztott borokat mutatunk be. Nem hatalmas választékra törekszünk, inkább fokozatos minőségi fejlődésben gondolkodunk.

 A borfutar.com webáruház célja, hogy kizárólag  hazánkaban megtermelt szőlőből készült minőségi borokat, borászatokat, bemutassa, egyúttal kirándulási lehetőségeket ajánljon Magyarország csodás vidékein.

Kiemelt körzet, amit be szeretnénk mutatni a borkedvelő és értő közönségnek a Kecskemét és környéke, Csongrád és környéke, Lakitelek - Tiszaalpár - Szentkirály és környéke, Csépa - Tiszakürt - Cserkeszőlő és környéke.  

A borászok, borok, ismertetésén kívül fontos célkitűzése a borfutar.com bor webáruháznak, hogy segítséget nyújtson a bor vásárláskor az egyéni ízlésnek, alkalomnak, pénztárcának megfelelő bor kiválasztásában. Fokozatosan egyre több információt nyújtunk, borkóstolás, borkultúra, borvacsora, borfajták, pincelátogatás, témakörben. A bor kínálatunk legnagyobb részében kisebb, kevésbé ismert, kézműves pincészetek szerepelnek, akik igen magas - sokszor prémium - minőségű termékeket állítanak elő. A kínálatban szerepelnek fehérborok, vörösborok rozéborok cuveek és barrique borok is. A borfutar.com oldal borfutár kizárólag internetes borkereskedésként működik. 

A borfutar.com webáruházban megjelenített írások, szövegek, ismertetők, elsősorban a tájékoztatást, illetve a borok, tájegységek, borvidékek, borászatok, közötti könnyebb tájékozódást szolgálják.  Webáruházunk fontos küldetése, hogy a bor kedvelő és a kultúrált borfogyasztással most ismerkedők számára is közérthető módon közvetítsünk hasznos információkat. 

 

Partner oldalunk a http://www.egeszsegestermekek.hu/ ahol 100 %os natur frissen préselt almaleveket talál, különböző egészséges zöldség és gyümölcslevekkel kiegészitve.

 

 

Borwebshop, borfutár, online borbolt, online borszaküzlet, bor rendelés online, bor csomagküldő szolgáltatás

hívjon minket:

+36 76 343-008